Zalen

Exclusieve outdoorlocatie

Vanaf 1 april t/m 31 oktober 2020 hebben wij onze sfeervolle outdoortent weer een unieke plaats gegeven op onze hotelhoeve! Midden in het groen, achter het hotel en met prachtige uitzicht over de Ugchelse enk. De outdoortent is voorzien van een vaste boomstamtafel en is voor diverse doeleinden geschikt. Hieronder geven wij een overzicht van de mogelijkheden:

Vergaderen in de tent

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor bijv. een brainstormsessie, training of een creatieve workshop? Dan is onze unieke outdoortent een inspirerende locatie en geschikt voor max. 50 personen in een informele setting. Wij rekenen met een vaste huur van de outdoortent en aparte arrangementen voor lunch, borrel en/of diner. 

Dinermogelijkheden  

Voor het diner zijn verschillende culinaire invullingen mogelijk afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. U kunt kiezen uit een shared diner (tot 28 personen), walking diner (tot 50 personen) of een buffet (tot 100 personen).

Onze chefs werken zoveel mogelijk met producten uit de streek, uit het seizoen en waar mogelijk uit onze eigen groentetuin. Wij werken met de volgende culinaire thema's: 

Data voorjaarsdiner: Op beschikbare dagen tussen 11 april en 24 juni
Data barbecuediner: Op beschikbare dagen tussen 24 juni en 14 september
Data wilddiner: Op beschikbare dagen tussen 15 september tot 31 oktober

Voorbeeldprogramma

Tijd: Ontvangst 18.00 (op vrijdag om 18.30 uur) achter het hotel op de Enk bij ’t Buitenhuisje met een welkomstdrankje van het seizoen. Vervolgens lopen we gezamenlijk naar de dinerlocatie. We sluiten het diner rond 22.30 uur af, waarna we weer terug wandelen.
Kosten: Diner incl. wijnen en water (beperkte selectie frisdrank/bier) à € 55,00 pp.
Optioneel: Mooie wandeling van ca. 45 minuten over de hotelhoeve, naar het bos, waar we hopelijk nog wild kunnen spotten

Informatie & beschikbaarheid

Voor een offerte op maat informeert u bij onze collega's van sales via sales@vandervalkapeldoorn.nl of via 055-3121246 naar de diverse mogelijkheden, de beschikbaarheid en prijzen.

Voorwaarden

  • De locatie is geschikt voor maximaal 99 personen (combinatie van 40 zit- en 60 staplekken). 
  • Bij exclusieve reserveringen belasten wij minimaal 28 personen door.
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, kunnen wij ter plekke niet meer inspelen op specifieke dieet- en allergiewensen, maar als u ons deze vooraf doorgeeft, houden wij hier rekening mee. 
  • Indien gasten slecht ter been zijn, dan vernemen wij dat graag en zorgen wij voor vervoer naar de tent om 19.00 uur.