Zalen

Exclusieve outdoorlocatie

Tot en met 31 oktober 2020 heeft onze sfeervolle outdoortent een unieke plaats op onze hotelhoeve! Midden in het groen, achter het hotel en met prachtige uitzicht over de Ugchelse enk. De outdoortent is voorzien van een vaste boomstamtafel en is voor diverse doeleinden geschikt. Hieronder geven wij een overzicht van de mogelijkheden:

Vergaderen in de tent

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor bijv. een brainstormsessie, training of een creatieve workshop? Dan is onze unieke outdoortent een inspirerende locatie en geschikt voor max. 50 personen in een informele setting. Wij rekenen met een vaste huur van de outdoortent en aparte arrangementen voor lunch, borrel en/of diner. 

Dinermogelijkheden  

Voor het diner zijn verschillende culinaire invullingen mogelijk afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. U kunt kiezen uit een shared diner, walking diner of een buffet. Onze chefs werken zoveel mogelijk met producten uit de streek, uit het seizoen en waar mogelijk uit onze eigen groentetuin. Wij werken met de volgende culinaire thema's: 

Informatie & beschikbaarheid

Vanwege de 1,5 meter richtlijnen maken wij graag een voorstel op maat passend binnen de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze collega's van sales via sales@vandervalkapeldoorn.nl of via 055-3121246. 

Voorwaarden

  • De locatie is i.v.m. de 1,5 meter richtlijnen geschikt voor maximaal 50 personen in een informele setting (binnen/buiten). 
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, kunnen wij ter plekke niet meer inspelen op specifieke dieet- en allergiewensen, maar als u ons deze vooraf doorgeeft, houden wij hier rekening mee. 
  • Indien gasten slecht ter been zijn, dan vernemen wij dat graag en zorgen wij voor vervoer naar de locatie.