Mogelijkheden

Vuurkorfmeetings

Met elkaar in gesprek rondom een knapperend vuur. In plaats van met je team, werkgroep of organisatie in een vergaderopstelling te overleggen, zit je nu buiten op een fijne plek en in een informele setting. Of het nu gaat om een lastig agendapunt, een doeltreffende brainstorm of een break met een kop koffie of een glas wijn, alles is mogelijk.

Wij bieden de vuurkorfsessies op verschillende locaties op ons terrein aan en kunnen het combineren met een dagprogramma in een van onze zalen, een (warm) hapje en drankje en zelfs een houthakworkshop. Helemaal in het Veluwse outdoorthema passen ook de stoere Land Rover Veluwe Experience, workshop paarden mennen of gereden worden door onze koetsiers tijdens een bijzondere koetsrit.

Ervaar hoe vergaderen anders kan. De vuurkorfsessies zijn vanaf € 12,50 p.p. te reserveren voor minimaal 8 personen  en maximaal 15 personen. Meer informatie over onze locaties en arrangementen via sales@vandervalkapeldoorn.nl of 055-3121246.

De vuurkorfsessies zijn een gezamenlijk initiatief met Apeldoorn Congresstad en er zijn meer mooie locaties in Apeldoorn te vinden waar deze sessies te reserveren zijn. Meer informatie daarover via www.apeldoorncongresstad.nl/vuurkorfsessies