Mogelijkheden

Condoleance en uitvaart

Ons hotel biedt diverse zalen om een condoleance na een begrafenis of crematie te organiseren. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passend arrangement voor uw gezelschap. In samenwerking uw uitvaartverzorger kunt u ook de uitvaartdienst in ons auditorium houden.

Uitvaartdiensten

In ons auditorium 'De Hoge Veluwe', verzorgen wij de uitvaartdiensten in combinatie met uw uitvaartverzorger. Daar bieden we zitplaatsen voor 330 personen en heeft u alle audiovisuele middelen tot uw beschikking. Zoals een geluidsinstallatie met microfoons en dubbele projectieschermen. Achterin de zaal zijn twee flatscreens aanwezig om het beeld weer te geven wat voor in de zaal op de projectieschermen wordt gepresenteerd. Voor de totale verzorging van uw begrafenis of crematie brengen wij u graag in contact met één van onze gespecialiseerde partners. 

Condoleance

Na de uitvaart bieden wij gelegenheid om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Daarvoor kunnen we diverse ruimten en arrangementen samenstellen voor een ontvangst of buffet. Uiteraard kunnen we alles aanpassen naar uw wensen.

Maak een afspraak

Neem contact op met onze reseveringsmedewerkers voor meer informatie over onze uitvaartarrangementen. Bel 055-3121246 of mail naar sales@vandervalkapeldoorn.nl. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze zalen en tarieven.