De Cantharel – hét paardenhotel op de Veluwe

Bent u een paardenliefhebber én paardeneigenaar? En wilt u samen met uw paard urenlang rijden door de bossen en over de heide? Van der Valk- de Cantharel is het paardenhotel op de Veluwe.  U kunt uw eigen paard meenemen en profiteren van een van een compleet verzorgd verblijf. Het hotel beschikt over 12 eersteklas paardenboxen inclusief afsluitbare zadelkamers en basis-sportbrokken van Havens voor uw paard. Bekijk hier het overzicht van alle faciliteiten. Speciaal voor u en uw paard heeft Hotel Apeldoorn – de Cantharel een arrangement samengesteld. Met het ‘Veluwe te paard’ arrangement profiteert u van de volgende voordelen:

  • Overnachting in een luxe comfortkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Live Cooking dinerbuffet
  • Ruiter- en menroutes
  • Koffie/thee met huisgemaakt appelgebak
  • Huur paardenbox of overnachting voor uw paard in de weide

Het arrangement is exclusief de huur van de paardenbox of de weide, deze opties kunt u er los bij boeken.

Boek hier uw Veluwe te Paard arrangement

Waarom de Veluwe ideaal is voor paardenliefhebbers

Wist u dat er in het totaal meer dan 500 kilometer aan ruiterpaden te vinden is op de Veluwe? Het hele jaar door kunt u hier genieten van de verschillende seizoenen en het wisselende uiterlijk van de bossen en de heiden. De omgeving is zo ingedeeld dat u er een of meerdere dagen tochten kunt maken. Paardenhotel Apeldoorn – de Cantharel is meer dan een hotel voor paarden. Wist u dat u hier ook terecht kan voor paarden coaching? Kortom, genoeg redenen om een verblijf bij ons paardenhotel op de Veluwe te boeken! Neem een kijkje tussen alle activiteiten en arrangementen die Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel voor u op een rij heeft gezet!

Bekijk hier alle informatie omtrent Paardenhotel De Cantharel

Verken de Veluwe samen met uw paard

Niet alleen uw paard profiteert van de arrangementen die ons paardenhotel op de Veluwe aanbiedt, u geniet ook van een luxe en uitgebreid verblijf in Apeldoorn. U kunt kiezen uit 5 verschillende suites, 5 soorten luxe kamers én 2 soorten familiekamers. Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is ideaal gelegen en mag zich gelukkig prijzen met de Veluwe als haar achtertuin. Zo bevindt u zich direct in de prachtige natuur. U kunt urenlang genieten van de kilometerslange ruiterpaden. Wanneer u terugkeert van de paardenrit kunt u naast de paardenstallen in de blokhut nagenieten met een drankje.

Bent u nog niet uitgekeken op de veelzijdige Veluwe? Dan kunt u de volgende dag een bijzondere rit maken met uw paard in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Hier vindt u 45 kilometer aan ruiterspaden met verschillende knooppunten. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen route bepalen en eventueel wild tegen komen! Wist u dat wilde dieren minder snel vluchten als mensen op een paard zitten waardoor de kans groter is dat u grofwild ontmoet? Bezoek de website van de Hoge Veluwe voor meer informatie over paardrijden in dit Nationale Park.

Activiteiten rondom het Van der Valk Paardenhotel

Elk seizoen biedt Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel weer nieuwe activiteiten aan. Naast het aangrenzende bos zijn er ook nog genoeg andere activiteiten voor de paardenliefhebber. Op vrijdag kunt u achterin de huifkar stappen en maakt u een culinaire stop bij IJskaffee de Kei in Ugchelen. Op zaterdag kunt u mee met een koetstocht over de Veluwe. Dit authentieke rijtuig neemt u mee de bossen in. Tijdens de tocht maakt u een korte tussenstop en is er tijd voor een hapje en drankje midden in de natuur. Voor meer informatie alle activiteiten in en rondom het paardenhotel kunt u terecht bij t’ Buitenhuisje naast de paardenstallen.

Al met al zijn er dus genoeg activiteiten voor paardenliefhebbers en hun paard. Geniet samen van een volledig verzorgd verblijf en ontdek de Veluwe op uw eigen manier en gemak. Heeft u nog bepaalde vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met cantharel@valk.com.