Outdooractiviteiten

Land Rover Veluwe Experience

Nieuw avontuur op de Veluwe!!

De ultieme Veluwe beleving ervaart u met één van onze Land Rover Defenders! U gaat zelf, als een boswachter, op pad tijdens een route van ca. 2,5 uur (zonders stops) over de Veluwe langs prachtige bossen, wildkijkschermen en bijzondere landgoederen en dorpjes. Onze routes gaan over openbare verharde en onverharde paden. Onderweg heeft u nog voldoende tijd om op unieke plekken uit te stappen en met de verrekijker misschien wel de Big 5 van de Veluwe spotten en genieten van een meegenomen hapje en drankje uit in de picknickmand. Gaat u voor de avondrit dan krijgt u van ons een nachtkijker mee!

Deze coronaproof outdooractiviteit is exclusief te reserveren door hotelgasten voor een dagdeel (4 uur) in de ochtend, middag of avond (met warmtekijker!) en voor een hele dag (8 uur). Mooi van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in alle seizoenen!

Modellen 

Wij hebben 3 Land rover Defenders in de verhuur, passend bij ieder gezelschap en vorm van rijden! Lees meer over de modellen en prijzen:

 

Reserveren

Onze Land Rover Veluwe experience is exclusief te reserveren door onze hotelgasten via 055-5414455 of info@vandervalkapeldoorn.nl