Hotelfaciliteiten

Op zoek naar een hotel met uw hond op de Veluwe?

Als er één gebied in Nederland favoriet is onder de wandelaars en fietsers, dan is het de Veluwe wel. Uitgestrekte zandvlaktes, paarse heiden en de begroeide bossen maken het een geliefde plek van veel Nederlanders én toeristen. Het natuurgebied is in alle vier de seizoenen absoluut de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Bent u van plan om binnenkort een weekendje weg te plannen naar de Veluwe? En bent u benieuwd of u uw hond mee kunt nemen? Goed nieuws, want de Veluwe staat in diverse gebieden honden toe! Daarnaast kunt u gemakkelijk een weekendje weg met uw hond dankzij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Ons hotel staat niet alleen honden toe op eigen terrein, maar wij bieden ook diverse faciliteiten speciaal voor uw trouwe viervoeter. Een verblijf bij ons hotel met uw hond op de Veluwe wordt zo nóg leuker.

Overnachten mét hond?

Veluwe met hond

Trouwe viervoeters kunnen dus ook heerlijk hun neus ophalen in het mooiste en het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Staatsbosbeheer heeft verschillende gebieden aangewezen waar honden los mogen lopen, zoals het Leesten ca. 500 meter vanaf het hotel gelegen. Voor een volledig overzicht kunt u het beste de website van Staatsbosbeheer raadplegen. Geniet samen van een prachtige wandeling en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de natuur.

Honden in het restaurant

Bent u uitgewandeld? Dan is het tijd om te ontspannen bij het hotel, met uw hond. In de zomer kunt u heerlijk op het terras plaatsnemen waar honden zijn toegestaan. In het hotel zelf zijn honden enkel toegestaan in de brasserie. Genoeg ruimte om na te genieten van uw dagje Veluwe. In ons restaurant Huisje James zijn honden helaas niet toegestaan. 

Overnacht in een luxe hotel met hond op de Veluwe!*

Wilt u blijven overnachten bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel met uw hond? Dan heeft u keuze uit de volgende opties voor het verblijf van uw hond:

Honden zijn toegestaan op de volgende kamers:
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (enkzicht)
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (wellnesstuin)
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (binnenzijde)

Een hondenkennel voorzien van alle voorzieningen voor uw hond

Slaapt uw hond liever bij u op de kamer? Dan is de comfortkamer de meest geschikte optie voor u. Het voordeel is dat uw hond samen met u op deze kamer mag verblijven. Kan uw hond wel in een comfortabele kennel slapen? Dan heeft u keuze uit 5 soorten comfortkamers, 5 soorten suites en 2 soorten familiekamers voor uw eigen verblijf. Dit is een ideale optie voor een weekendje weg met het gezin naar ons hotel op de Veluwe mét hond. 

*Houd er rekening mee dat er een toeslag wordt berekend voor het verblijf van uw hond. 

Bekijk hier al onze kamers en suites

Voor meer informatie en vragen, kunt u het beste contact opnemen met de receptie. De receptie is telefonisch te bereiken op 055 541 44 55 of via info@vandervalkapeldoorn.nl.