Hotelfaciliteiten

Op zoek naar een hotel met uw hond op de Veluwe?

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel kunt u uitstekend terecht voor een nachtje weg met uw hond op de Veluwe. Vanuit het hotel loopt u zo dit prachtige natuurgebied in met uw trouwe viervoeter. Ga eropuit en ontdek samen de begroeide bossen, paarse heiden en uitgestrekte zandvlaktes. Bij terugkomst in het hotel doen wij er alles aan om het nachtje weg met uw hond onvergetelijk te maken.

Nachtje weg met uw hond

Gaat u voor een nachtje of weekendje weg met uw hond? Dat kan! Uw hond is welkom op de volgende kamers:
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (enkzicht)
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (wellnesstuin)
Comfort kamer | met inloopdouche & terras (binnenzijde)

De kosten hiervoor bedragen €20 per hond per nacht. Een hondenmand voor kleine- en middelgrote honden, een drinkbak én een verrassing voor uw hond zijn inbegrepen. Dit maakt uw verblijf met hond in ons hotel op de Veluwe nóg leuker. Heeft uw hond meer ruimte nodig of verblijft u liever op een andere kamer? Het hotel beschikt ook over een gratis buiten-hondenkennel met alle voorzieningen voor een comfortabele nacht. Wij vragen u om bij uw reservering in het opmerkingenveld aan te geven dat u een nachtje met uw hond verblijft in ons hotel. 

Honden Welkom Arrangement

Een nachtje of weekendje weg met uw hond wordt extra speciaal met ons Honden Welkom Arrangement. Onder andere inclusief ontvangst met koffie/thee en huisgemaakt gebak, 3-gangen diner in ons restaurant, luxe ontbijtbuffet en overnachting voor uw hond. Ontdek de inhoud van dit arrangement voor een verblijf met uw hond in ons hotel op de Veluwe. 

Overnachten mét hond?

Honden in het restaurant

In de zomer kunt u heerlijk op het terras plaatsnemen waar honden zijn toegestaan. In het hotel zelf zijn honden toegestaan in het restaurant. In restaurant Huisje James zijn honden helaas niet toegestaan. 

Voor meer informatie en vragen, kunt u het beste contact opnemen met de receptie. De receptie is telefonisch te bereiken op 055 541 44 55 of via info@vandervalkapeldoorn.nl.

Paardenhotel De Cantharel

Naast honden kunt u ook met uw paard een nachtje weg in ons hotel. Ons paardenhotel beschikt over 12 eersteklas paardenboxen en een paardenweide waar uw paarden kunnen verblijven. Ook verzorgen wij verschillende outdoor activiteiten met paarden, zoals een koetsrit of een ritje met de paardentram.