Hotel Veluwe

Fietsarrangement Veluwe

Wilt u graag fietsen in de mooiste regio van Nederland? Dan is het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa zeker aan te raden. De Veluwe is namelijk dé plek waar u kunt u volop genieten van bossen, prachtige heidevelden en stuifzandgebieden. U vindt bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel verschillende soorten arrangementen waar u de natuur kunt ontdekken en proeven. Bijvoorbeeld met het fietsarrangement op de Veluwe ontdekt u de mooiste plekken! U kunt uw eigen route bepalen of gebruikmaken van de knooppunten. Genoeg reden om de Veluwe te verkennen! Met het ‘Ontdek de Veluwe per fiets’ arrangement profiteert u van het volgende aanbod:

  • 1x overnachting in een comfort kamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Live Cooking dinerbuffet of het Cantharel seizoensmenu
  • 1x fietsverhuur (e-bike mogelijk)
  • Een fietspresentje

Boek uw fietsarrangement

Fietsen op de Veluwe met overnachting

Wilt u graag verrast worden door de diversiteit van de Veluwe? Urenlang fietsen door prachtige natuur? Van zonsopgang tot zonsondergang is het elk seizoen weer spectaculair mooi op de Veluwe. Zo maakt u tijdens het fietsen kans om eekhoorns, zwijnen of edelherten tegen te komen! De schoonheid van de Veluwe en de diversiteit in diersoorten maakt de omgeving werkelijk uniek.  Wilt u zo veel mogelijk zien van de diverse omgeving? Dan is fietsen op de Veluwe met overnachting de juiste keuze.

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel combineert u een luxe verblijf én krijgt u de kans om de omgeving te verkennen. Met een fietsarrangement op de Veluwe kunt u optimaal genieten van dit prachtige stukje Nederland. U kunt kiezen uit elektrische fietsen of reguliere fietsen. Het hotel heeft voor u genoeg fietsroutes waarmee u de mooiste tochten kunt maken. Zo fietst u bijvoorbeeld gemakkelijk de achtertuin in van het hotel. Trappend en dwalend door de bossen ontdekt u dat er genoeg wild te spotten is!

Overnachten bij Van der Valk op de Veluwe

Wie wil er nou niet wakker worden in een natuurgebied? De gordijnen openen en oog in oog staan met de Veluwe werkt direct ontspannend. Wanneer u vroeg in de morgen op uw fiets springt, heeft u grote kans om dieren te zien. U kunt prachtige tochten maken door de achtertuin van het hotel. Daarnaast zijn er nog veel meer plekken waar u kunt genieten van de natuur. Met het enorme netwerk aan fietsroutes kunt u urenlang rondrijden over de Veluwe en is dit voor fietsers één groot paradijs! Genoeg reden om bij hotel Van der Valk -de Cantharel te komen overnachten en te genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk al onze arrangementen

Inspannen en ontspannen met ons fietsarrangement Veluwe

Overnachten in een hotel op de Veluwe met fietsarrangement is voor zowel inspanning en ontspanning de perfecte locatie. Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel krijgt u in ’t Buitenhuisje persoonlijk en onder het genot van een drankje informatie over de verschillende fietsroutes. Zo kunt u eenvoudig rondtoeren over de prachtige Veluwe.

Wanneer u terugkeert van alle indrukken uit de omgeving is het tijd om te ontspannen. U kunt gratis gebruikmaken van het Wellness- en Beauty-gedeelte van het hotel. Gun uzelf wat rust en maak optimaal gebruik van alle faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld van een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. U kunt kiezen uit verschillende ontspannende massages en gezichtsbehandelingen. Bent u nog niet genoeg ondergedompeld in luxe? Dan vindt u op de eerste etage van het hotel de Wellness. Hier kunt u volledig tot rust komen in de sauna, het Turks stoombad, de voetenbaden en op de verwarmde waterbedden. Bent u weer helemaal ontspannen en klaar voor een culinaire avond? Dan geniet u van de verse streekproducten van de Veluwe in het restaurant. Ons fietsarrangement Veluwe biedt u het allerbeste!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bekijk dan al onze arrangementen op de Veluwe. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?