Hotel Veluwe

Voordelig op pad? Boek een hotel op de Veluwe mét aanbieding

Bent u op zoek naar een hotel op de Veluwe met aanbiedingen? Plan dan een weekendje naar Apeldoorn en blijf overnachten bij Van der Valk hotel de Cantharel. Een ideale keuze voor de gast die van rust, luxe en natuur houdt. Het hotel is prachtig gelegen en biedt  diverse faciliteiten. Zo kunt u direct vanuit het hotel op de Veluwe genieten van eigen wandel- en fietsroutes of kunt u volledig ontspannen in de nieuwe wellness tuin van het hotel.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Bekijk de aanbiedingen van ons hotel op de Veluwe en profiteer van een extra voordelig verblijf. Zo geniet u altijd van een overnachting inclusief ontbijt en kunt u dit zelf uitbreiden met een diner en extra’s. Bent u benieuwd welke hotelaanbieding op de Veluwe het beste bij u past? Bekijk dan de aanbiedingen in de volgende categorieën:

  • Arrangementen: een volledig verzorgd verblijf voor een voordelige prijs

Hotel Apeldoorn – de Cantharel beschikt over mooie suites en kamers. U kunt kiezen uit 5 verschillende luxe suites, 2 soorten familiekamers en 5 soorten comfortkamers. Bent u met een groot gezelschap of met de gehele familie? Dan kunt u een bijzondere overnachting boeken in het landhuis op de Veluwe.

Veluwe hotel aanbieding

Boekt u een voordelig verblijf op de Veluwe met een hotelaanbieding? Dan profiteert u niet alleen van een verblijf voor een zacht prijsje, maar heeft u ook keuze uit diverse activiteiten. Het hele jaar door biedt ons hotel op de Veluwe aanbiedingen, arrangementen en deals – speciaal gericht op het seizoen.

Wilt u bijvoorbeeld de Veluwe tijdens uw verblijf verkennen? Dan zit u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel helemaal op uw plek. Zo kunt u uw arrangement makkelijk uitbreiden met fietsen, paardrijden of bijvoorbeeld een wellness-behandeling. Of bekijk de verschillende activiteiten die vanuit het hotel georganiseerd worden. Zo kunt u de Veluwe per koets verkennen, diverse musea en pretparken bezoeken of een stedentrip naar Apeldoorn plannen.
Laat u informeren bij het Buitenhuisje over alle activiteiten op- en rondom de Veluwe. Kortom; genoeg reden om met uw interesses een volledig verblijf te boeken.