Mogelijkheden

Chef's table

Op een sprookjesachtige locatie, verscholen in het groen achter het hotel, ligt restaurant Huisje James! Een korte wandeling of ritje met de golfkar brengt u langs de groentetuin naar de binnenplaats van Huisje James waar de paarden in hun stallen u welkom heten, een vuurtje brandt en de bijzondere pandjes; de Kapschuur en de Werkplaats gelegen zijn. De laatste als voormalige werkplaats van de familie James die nu als ontvangstruimte dient van het naastgelegen rietgedekte restaurant.

Nieuw vanaf 9 december 2019!

De Kapschuur is het decor van onze Chef’s table. In een unieke intieme en warme sfeer heet de chef van Huisje James u om 19.15 uur welkom aan zijn keukentafel waar slechts plaats is voor 18 personen. Met zicht op zijn werkbank en keuken bereidt en serveert de chef een exclusief 5-gangen diner, uiteraard vergezeld door mooie wijnen, waters en koffie na. U bent hier verzekerd van een flinke smaakexplosie én een avondvullend programma voor € 85,00 p.p.

Het chefsteam van Huisje James kookt met seizoens- en streekproducten en maakt gebruik van groenten, kruiden en bloemen uit de eigen groentetuin. In 2019 is het restaurant door GaultMillau beloond met 14,5 punten, 2 koksmutsen de Prijs & Plezier award.

Informatie & reserveren

Op donderdag t/m zondag is al vanaf 2 personen te reserveren via www.huisjejames.nl/reserveren, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor private dining op alle dagen in de week. Neemt u voor deze unieke locatie contact op met onze collega's van de afdeling sales via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl