Mogelijkheden

Chef's table

Op een sprookjesachtige locatie, verscholen in het groen achter het hotel, ligt restaurant Huisje James! Een korte wandeling of ritje met de golfkar brengt u langs de groentetuin naar de binnenplaats van Huisje James waar de paarden in hun stallen u welkom heten, een vuurtje brandt en de bijzondere pandjes; de Kapschuur en de Werkplaats gelegen zijn. De laatste als voormalige werkplaats van de familie James die nu als ontvangstruimte dient van het naastgelegen rietgedekte restaurant.

Nieuw: Chef's table!

De Kapschuur is het decor van onze Chef’s table. In een unieke intieme en warme sfeer heet de chef van Huisje James u om 19.15 uur welkom aan zijn keukentafel waar slechts plaats is voor 18 personen. Met zicht op zijn werkbank en keuken bereidt en serveert de chef een exclusief 5-gangen diner, uiteraard vergezeld door mooie wijnen, waters en koffie na. U bent hier verzekerd van een flinke smaakexplosie én een avondvullend programma voor € 85,00 p.p.

Het chefsteam van Huisje James kookt met seizoens- en streekproducten en maakt gebruik van groenten, kruiden en bloemen uit de eigen groentetuin. In 2020 is het restaurant door Michelin beloond met twee bestekjes en een tip als lievelingsadres en door GaultMillau met 15 punten, 3 koksmutsen en ook getipt als lievelingsadres.

Informatie & reserveren

Op donderdag t/m zondag is al vanaf 2 personen te reserveren via www.huisjejames.nl/reserveren, maar uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor private dining op alle dagen in de week. Voor exclusiviteit van onze Chef's table gelden minimaal 12 personen of een minimale omzet van €1.000,00. Neemt u voor deze unieke locatie contact op met onze collega's van de afdeling sales via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl