Mogelijkheden

Chef's table

Op een sprookjesachtige locatie, verscholen in het groen achter het hotel, ligt restaurant Huisje James! Een korte wandeling of ritje met de golfkar brengt u langs de groentetuin naar de binnenplaats van Huisje James waar de paarden in hun stallen u welkom heten. 

Aan tafel bij de chef: Chef's table!

Aan de binnenplaats ligt de Chef's table. In een bijzondere en warme sfeer zijn de zitplaatsen gesitueerd rondom de werkruimte van de chef. Hier bereidt en serveert de chef van Huisje James een exclusief 5-gangen diner vergezeld door mooie wijnen, waters en koffie. Het is vanaf 12 september weer mogelijk om op zaterdagavonden exclusieve gezelschappen tot 12 personen te ontvangen. Deze culinaire beleving is door het intieme karakter nu nog unieker en persoonlijker voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenuitje! U bent in ieder geval verzekerd van een flinke smaakexplosie én een avondvullend programma. 

De kosten voor een 5-gangen menu met bijpassende wijnen, tafelwaters en koffie zijn € 85,00 p.p. ​(bij 12 personen). Bent u met minder dan 12 personen dan geldt er een minimale omzet voor exclusiviteit van € 1.000,00.

Het chefsteam van Huisje James kookt met seizoens- en streekproducten en maakt gebruik van groenten, kruiden en bloemen uit de eigen groentetuin. In 2020 is het restaurant door Michelin beloond met twee bestekjes en een tip als lievelingsadres en door GaultMillau met 15 punten, 3 koksmutsen en ook getipt als lievelingsadres.

Informatie & reserveren

Reserveringen voor exclusieve gezelschappen op de zaterdagavond zijn op aanvraag via onze salescollega's, sales@vandervalkapeldoorn.nl of 055-3121246.