Veluwe

Veluwe Trail

Met de Veluwe Trail bieden we een ideale combinatie van heerlijk paardrijden op de Veluwe en een comfortabele overnachting in ons Van der Valk Apeldoorn dichtbij Apeldoorn. U geniet van een prachtige route, culinaire verrassingen en uw paard logeert gewoon in ons paardenhotel. Van alle gemakken voorzien.

Negen dagtochten

De Veluwe Trail is een van de bekendste lange afstandroutes voor paardrijders in Nederland. Dit ruiterpad voert u door de fraaiste natuurgebieden van de Veluwe, door bos en heide. Met negen dagtochten en variërend van 25 tot 35 kilometer heeft u een uitgebreide keuze tijdens uw verblijf in ons hotel.

Route Veluwe Trail

De doorgaande route van de Veluwe Trail is bijna 160 kilometer en loopt vanaf Apeldoorn naar Vaassen, Epe, Vierhouten, Ermelo, Garderen, Elspeet, Kootwijk, Harskamp, Otterlo, Ede, Arnhem, Loenen, Hoenderloo, Assel en weer terug naar Apeldoorn. 

Overnachten aan de route

Ons paardenhotel heeft alle voorzieningen voor uw paard en ligt centraal gelegen aan één van de Veluwe Trail routes. U kunt dus ideaal overnachten op doorweg of u rijdt de verschillende dagtochten vanuit ons hotel. De routes zijn tweezijdig gemarkeerd, u kunt de routes dus zowel linksom als rechtsom rijden. De routes zijn voor ruiters en menners apart gemarkeerd. Paden die niet geschikt zijn voor menners zijn als zodanig aangegeven.

Boek een ruiterarrangement

Ontdek de prachtige Veluwe Trail met een van onze ruiterarrangementen. Na een heerlijke tocht met uw paard komt u helemaal tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers terwijl uw paard overnacht in ons paardenhotel. U bent bij ons van harte welkom.

Afstand vanaf het hotel: 0,1 km

Ontdek ook