Toeristische info

Regionale informatie

Ontdek de Veluwe in de omgeving van ons hotel. Lees meer

Volgende

Aspergemenu in de outdoortent

26 apr 2019 - 11 mei 2019

€ 55,00 p.p.

nabij Huisje James

Geniet van heerlijke seizoensgerechten op een unieke locatie op onze hotelhoeve met uitzicht over de Ugchelse enk! Chef-kok Justa van Ryssen, voormalig chef bij de Librije en nu bij Cantharel's keukentafel, bereidt een 4-gangen diner met producten uit het seizoen.   

Wij ontvangen u om 18.00 uur (op vrijdagavond om 18.30 uur) achter het hotel op de Enk bij ’t Buitenhuisje met een welkomstdrankje van het seizoen. We starten om 18.15 uur met een mooie wandeling van ca. 45 minuten over de hotelhoeve, naar het bos, waar we hopelijk nog wild kunnen spotten. Om 19.00 uur komen we aan bij de dinerlocatie. We sluiten het diner rond 22.30 uur af, waarna we gezamenlijk terug wandelen.

Data 
26 en 27 april en 4, 18, 24, 25 en 31 mei

Prijs
4-gangen diner incl. bijbehorende wijnen en water (beperkte selectie frisdrank/bier) à € 55,00 p.p.

Reserveren & informatie
Voor de beschikbaarheid en het maken van reserveringen kunt u contact opnemen met onze collega's van de hotelreceptie via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455.

Voorwaarden

  • Vol = vol
  • De locatie is geschikt voor maximaal 28 personen.
  • Wij verzoeken u voorafgaand aan het diner bij de receptie te betalen. Tegen betaling ontvangt u een voucher die u bij ontvangst bij ’t Buitenhuisje kunt inleveren.
  • Het diner gaat door bij minimaal 16 personen en maximaal 28. Wij kunnen uiterlijk een week voor die tijd de activiteit annuleren vanwege te weinig deelname.
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het niet altijd mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Laat ons bij het maken van de reservering uw wensen weten.
  • Voorafgaand aan het diner maken we een wandeling over onverharde paden. Geef uw gasten aan dat het handig is om het schoeisel hierop aan te passen.
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor vervoer naar de tent om 19.00 uur.