Toeristische info

Regionale informatie

Ontdek de Veluwe in de omgeving van ons hotel. Lees meer

Volgende

Aspergediner in de outdoortent

08 mei 2020 - 30 mei 2020

€ 55,00 p.p.

nabij Huisje James

Geniet van heerlijke seizoensgerechten op een unieke locatie op onze hotelhoeve met uitzicht over de Ugchelse enk! Onze chef bereidt een 4-gangen diner met producten uit het seizoen.   

Wij ontvangen u om 18.00 uur (op vrijdagavond om 18.30 uur) achter het hotel op de Enk bij ’t Buitenhuisje met een welkomstdrankje van het seizoen. We starten om 18.15 uur met een mooie wandeling van ca. 45 minuten over de hotelhoeve, naar het bos, waar we hopelijk nog wild kunnen spotten. Om 19.00 uur komen we aan bij de dinerlocatie. We sluiten het diner rond 22.30 uur af, waarna we gezamenlijk terug wandelen.

Prijs
4-gangen diner incl. bijbehorende wijnen en water (beperkte selectie frisdrank/bier) à € 55,00 p.p.

Reserveren & informatie
Bekijk de online beschikbaarheid en de mogelijkheid om direct te reserveren en te betalen op: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/eten-drinken/culinair-genieten/outdoordiners

Voorwaarden

  • De locatie is geschikt voor maximaal 28 personen.
  • Omdat wij werken met vaste menu’s en er gekookt wordt op locatie, is het niet altijd mogelijk om in te spelen op specifieke dieet- en allergiewensen. Laat ons bij het maken van de reservering uw wensen weten.
  • Voorafgaand aan het diner maken we een wandeling over onverharde paden. Geef uw gasten aan dat het handig is om het schoeisel hierop aan te passen.
  • Indien gasten slecht ter been zijn dan vernemen wij dat graag vooraf en zorgen wij voor vervoer naar de tent om 19.00 uur.