Toeristische info

Regionale informatie

Ontdek de Veluwe in de omgeving van ons hotel. Lees meer

Volgende
Concert en high-tea in de outdoortent

Concert en high-tea in de outdoortent

10 aug 2019,
13:00 uur - 18:00 uur

€ 35,00 p.p.

€ 30,00 per kind

Outdoortent

De NJO Muziekzomer presenteert een picknickconcert door Maat Saxofoonkwartet in de outdoortent!

De leden van het Maat Saxofoonkwartet ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Amsterdam, maar zijn allen afkomstig uit Portugal. Sinds hun eerste optreden in januari 2018 pendelen ze tussen Nederland en Portugal, met als doel de beste muziek uit beide landen samen te brengen. Sindsdien sleepten ze diverse prijzen in de wacht, waaronder de eerste prijs bij Prémio Jovens Músicos, de meest prestigieuze competitie voor klassieke muziek in Portugal. Ook eindigden ze in de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2018. Tijdens de NJO Muziekzomer presenteert het kwartet een warmbloedig programma bij het schilderachtige Huisje James, waar u tijdens een hightea geniet van heerlijke livemuziek.

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival, met ook enkele uitstapjes buiten de regio. De organisatie is in handen van de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), die zich al ruim zestig jaar lang richten op de ondersteuning en ontwikkeling van jong toptalent. 

Concert en hightea: € 35,00 p.p. / Jongeren t/m 30 jaar € 30,00 

U kunt na afloop van het concert een huifkarrit van een uur maken door de prachtige omgeving van Huisje James. Kijk hier meer informatie op en bestel deze tocht direct bij uw kaartjes.