Toeristische info

Regionale informatie

Ontdek de Veluwe in de omgeving van ons hotel. Lees meer

Volgende
Internationaal Craft & Bierfestival Apeldoorn

Internationaal Craft & Bierfestival Apeldoorn

31 aug 2019 - 01 sep 2019

Zwitsal-terrein

Het Internationaal bierfestival is terug, maar in een nieuw jasje, nieuwe locatie en nieuwe naam! 

Al enige tijd hebben we kennis kunnen maken met Craft Beer. Ofwel bieren die worden gebrouwen door kleine brouwerijen. Brouwerijen die ambacht hoog in hun vaandel hebben. Dertig van dit soort brouwerijen zijn aanwezig om het publiek hun creaties te laten proeven. Pure ingrediënten, originele bereidingswijze en unieke smaken maken Craft tot wat het is.

Het ‘Internationaal bier & crafts festival’ is meer dan alleen bier. Zo worden er activiteiten georganiseerd, workshops gegeven en is er meer te proeven op het festival. Een lokale destilleerderij is aanwezig, koffie wordt gemaakt van vers gebrande bonen, buiten zullen grote smokers staan waarop vleesproducten worden bereid en er zijn diverse wijnhuizen aanwezig die hun collectie presenteren en proeverijen organiseren, net als bierproeverijen en challenges. 

Ook zullen er meerdere foodtrucks aanwezig zijn met ambachtelijke producten om op te eten en mee te nemen. Van een lekkere hap voor de snelle trek, tot het bakken van je eigen brood, samenstellen van een tapenade en/of pizza. Ook voor kinderen is er een mooi programma samen gesteld. Van limonade brouwen tot het maken van je eigen short. Het wordt een ambachtsevent voor jong en oud.