Outdooractiviteiten

Veluwe per koets of huifkar

Wilt u van uw verblijf echt een bijzondere herinnering maken? Stap dan op een van onze authentieke rijtuigen of in de huifkar en laat u door onze koetsier mee op avontuur nemen door de prachtige natuur. Onderweg maakt u een korte stop om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de indrukwekkende omgeving.

Een koetsrit bieden we iedere zaterdagmiddag aan. U kunt zich hiervoor aanmelden via de hotelreceptie. Meer informatie, onder andere over de vertrektijden, is verkrijgbaar bij de hotelreceptie en in 't Buitenhuisje achter de parkeerplaatsen nabij de paardenstallen.

Vertrek vanaf de blokhut bij de paardenstallen. Duur: +/- 90 minuten. Kosten: € 30,- per persoon.

Exclusief
Wilt u op een eigen gekozen moment met een gezelschap per koets de Veluwe verkennen? Dan rijden wij exclusief voor u. Een rijtuig met koetsier biedt plaats voor maximaal 6 personen. De kosten hiervoor zijn € 180,-.

Huifkartocht
Wilt u met een gezelschap van plm. 20 personen de Veluwe verkennen? Dan is een huifkartocht daarvoor een hele mooie gelegenheid. In een ongeveer anderhalf uur durende tocht laten we u bijzondere plekjes zien. Onderweg stoppen we om u onder het genot van een hapje en een drankje van het mooie uitzicht te laten genieten. De huifkar biedt plaats aan 20 personen. De kosten voor een tocht van 90 min. zijn € 350,-.

Reserveren kan via info@vandervalkapeldoorn.nl of bel 055-541 44 55.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten: