Schuif aan aan onze keukentafel

De Cantharel staat voor gastvrijheid, vertrouwde kwaliteit en goede smaak. Herkenbare, pure en waar mogelijk regionale smaken uit onze keukens, onze Valk Vers groentetuin en uit de keuken van ons restaurant Huisje James. Dit alles komt samen op de Veluwse Hotelhoeve waar luxe verblijf en natuur met elkaar verbonden worden.

Nieuw op onze hotelhoeve is een culinair avondje avond uit met een kook- en wijnworkshop in het naast het hotel gelegen landhuis. De kookworkshop kan zowel individueel als met een groep gevolgd worden en is zeer geschikt voor kookclubs, vrienden- en familieweekenden en bedrijfsuitjes. De prachtige ruime keuken is het domein van chef-kok Justa van Ryssen die o.a. werkzaam is geweest bij Librije’s Atelier. Justa verzorgt een creatief avondvullend programma en bereid samen met de groep een 4-gangen diner. De sommelier selecteert er de mooiste wijnen bij en leert u de kneepjes van het vak over het proeven van wijn.

Kookworkshop

Prijs: Openingsaanbieding à € 75,00 p.p. (incl. drankjes)
Data: Alle dagen op aanvraag
Tijd: 18.30 – 23.00 uur (aanvangstijd voor groepen aan te passen in overleg)
Aantal: Tot 20 personen (groepen exclusief en meer personen op aanvraag)

Sfeerimpressie

Bekijk de website van Cantharel's keukentafel voor sfeerimpressies en reviews van onze gasten. 

Exclusief

Tijdens uw verblijf in het landhuis staat Justa op uw verzoek klaar als prive-chef en kookt hij met plezier voor uw gezelschap. Bert verzorgt hier met passie een wijnproeverij of workshop over gastvrijheid bij. Graag informeren onze collega's van de afdeling sales u verder over deze exclusieve mogelijkheden. U kunt hun bereiken via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl

Reserveren

U kunt online de beschikbaarheid bekijken via onderstaande kalender. Heeft u vragen hierover of zoekt u naar een datum verder in de toekomst? Neemt u dan contact op met onze collega's via 055-3121246 of sales@vandervalkapeldoorn.nl.

Vakantievilla

Meer informatie over het landhuis als overnachtingen voor uw gezelschap vindt u hier