Faciliteiten

Fietsen op de Veluwe

Vanuit ons hotel bent u binnen enkele minuten op de Veluwe, waar u heerlijk kunt fietsen en eindeloos kunt genieten van de natuur. Wij hebben een ruim aanbod aan fietsarrangementen, met uw eigen fiets, een huurfiets of elektrische fiets van ons hotel.

Fietsverhuur

Huur een fiets tijdens uw verblijf in ons hotel. Standaard hebben wij een fietsen (€ 10,00), elektrische fietsen (€ 20,00) en kinderfietsen beschikbaar. Op verzoek kunnen wij ook mountainbikes verzorgen. Neem contact op met de receptie om een fiets te reserveren.

Fietsknooppuntennetwerk

Het fietsknooppuntennetwerk is uniek en biedt u de mogelijkheid om op een heel gemakkelijk manier een mooie route samen te stellen, die onderweg zeer goed aangegeven staan. Samen met IVN hebben wij een drietal prachtige routes samengesteld op basis van de knooppunten die allen beginnen en eindigen bij ons hotel!

  1. Route IJsselvallei (57 km)
  2. Route Kroondomeinen (42 km)
  3. Route Kootwijk (35 km)

Hier kunt u de routes digitaal of in GPS formaat downloaden en/of uitprinten.

Fietsenstalling

Wij hebben een overdekte afgesloten fietsenstalling, waar onze huurfietsen maar ook uw eigen fiets gestald kan worden.

Boek een fietsarrangement en ontdek de prachtige Veluwe met uw eigen fiets of een van onze huurfietsen.

Kaarten

Een gedetailleerde fietskaart, met bijzondere routes in verschillende afstanden, is voor slechts € 2,95 verkrijgbaar bij onze receptie. De routes vertrekken allemaal vanuit het hotel en brengen u langs de mooiste plekjes van de Veluwe.

Bekijk ook onze andere outdooractiviteiten:

Handig om te weten