Eten & Drinken

Culinair lunchen in Apeldoorn

Wilt u graag een lunch in Apeldoorn op een unieke locatie? En wilt u hierbij genieten van heerlijke streekgerechten op de Veluwe? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk hotel -de Cantharel. De culinaire à la carte-kaart van Le Restaurant biedt heerlijke lunchgerechten, van klassieke tot verfijnde gerechten in samenwerking met hofleveranciers. De gerechten worden bereid met verse seizoen groenten uit eigen moestuin en ingrediënten van leveranciers uit de regio. Achter het hotel vindt u onze eigen groente-en kruidentuin. Genoeg reden om te komen lunchen in Apeldoorn bij de Cantharel en om gelijk een kijkje te nemen in onze tuin.

Reserveer hier uw tafel

Vers en gezond met het Erkend Veluws Streekproducten

Houdt u van verse en gezonde producten? Wilt u genieten van de groenten en kruiden, geoogst door Van der Valk zelf? Dan is er niets leuker dan een rondje te lopen door de achtertuin van het hotel. Op deze manier ziet u alle producten die gebruikt worden in uw gerechten. Voor de groenten-en kruidentuin heeft Hotel de Cantharel een keurmerkcertificaat ontvangen voor ‘Erkend Veluws Streekproduct’. Het doel van de organisatie en producenten is om de ontwikkeling van echte streekproducten op de Veluwe in stand houden. Vervolgens kunt u komen genieten van de eigen producten uit de tuin!

Live Cooking lunchbuffet

Altijd al een keer onbeperkt willen lunchen in Apeldoorn? Van maandag t/m vrijdag kunt u genieten van het lunchbuffet bij Van der Valk. Voor een scherpe prijs kiest u onbeperkt uit tal van voor-, hoofd- en nagerechten. In de keukens worden verschillende kookstijlen en verse producten gebruikt. Zo kunt u onbeperkt gerechten combineren. Stel uw eigen lunch samen en kies onder andere;

  • Ambachtelijke broodsoorten met tapenades en extra's
  • Gerookte vissoorten, dungesneden vleessoorten en kazen
  • Diverse warme vis-, vlees- en vegatarische gerechten
  • Een selectie van groene salades
  • Vanille-ijs met warme kersen
  • Vers fruit en slagroom
  • Koffie, thee en vruchtensappen

Brunchen in het weekend 

Wie wilt er nou niet op zondag uitslapen? Heerlijk de week afsluiten in bed en nog even de wekker pauzeren! Bij Van der Valk hotel Apeldoorn is dit geen probleem. Hier krijgt u zelfs de kans om extra lang te genieten in een van de mooie hotelkamers. Nadat u heeft uitgeslapen, kunt u om 12:00 aansluiten bij het uitgebreide brunchbuffet. Start de dag feestelijk met een glas prosecco of gezond met een fruit smoothie. Vervolgens kunt u met z’n tweeën of met de hele familie onbeperkt genieten van het brunchbuffet. Bent u op stap met kinderen? de Cantharel heeft zeker rekening gehouden met haar jongste gasten. De kinderen hebben namelijk hun eigen kinderbuffet en hun eigen speelruimte.

Restaurant op sprookjesachtige locatie 

Wilt u dineren op een sprookjesachtige locatie op de Veluwe? Neem dan een kijkje bij restaurant Huisje James. Hier wordt u eerst in watten gelegd met een aperitief en amuse in onze Werkplaats. Vervolgens gaat u aan tafel en zet u de culinaire avond voort. Zorg ervoor dat u op tijd reserveert want, er zijn genoeg mensen die dit sprookje willen beleven!