Eten & Drinken

Reserveer een tafel

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Terrine van fazant en trompette de la mort (paddestoelen)
met pistachenoten en pistacheolie

of

Pompoensoep
met een compote van pompoen en crème fraîche

***

Biefstuk van hertenbout
met knolgroenten, spruitjes en een specerijenjus

of

Gebakken scholfilet
met knolselderij, gegrilde groene asperges en Hollandaisesaus

***

Apple crumble met kaneelijs

€ 26,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,50    Soep: € 6,50    Hoofdgerecht: € 21,50 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 5,50
Hoofdgerecht vlees: € 4,50
Hoofdgerecht vis: € 4,50
Dessertwijn: € 3,50

Maak een reservering