Eten & Drinken

Reserveer een tafel

Op advies van het RIVM zijn onze restaurants t/m 28 april a.s. gesloten. Heeft u een reservering staan, dan wordt er contact met u opgenomen. Wij hopen u heel graag daarna weer te mogen ontvangen! 

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Vitello tonato
Rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, crème van zwarte olijven
en een salade van bleekselderij

 ***

Parelhoenfilet
Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet met bospeen, lente-ui, groene asperge
en een puree van knolselderij

***

Pavlova
Krokant eiwitschuim met compôte van rood fruit, citroencurd en citroenijs

€ 27,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,75   Hoofdgerecht: € 22,00 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 5,75
Hoofdgerecht: € 5,25
Dessertwijn: € 5,00

(Tijdens de feestdagen gelden andere prijzen en/of gerechten)

Maak een reservering