Eten & Drinken

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Salade nicoise
van Hollandse sla met geschroeide tonijn
en een garnituur van bonen, paprika, olijven, ei en rouille
of
Gazpacho
met een garnituur van paprika, tomaat, olijven en bloemen uit eigen groentetuin

***

Gestoofde lamsnek 
met geroosterde aardappel- en groentegarnituur en jus van salie
of
Doradefilet
met geroosterde venkel, wortelpuree en een wittewijnsaus

***

Meloen 
soep van meloen met meloenbolletjes en citroensorbetijs

€ 26,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,50    Soep: € 6,50    Hoofdgerecht: € 21,50 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 5,50
Hoofdgerecht vlees: € 4,50
Hoofdgerecht vis: € 4,50
Dessertwijn: € 3,50

Maak een reservering