Eten & Drinken

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Graved lacks
met zoetzure komkommer, crème van mosterd en een ansjovisstengel
of
Romige soep van knolselderij
met hazelnoot en peterselie

***

Ossobuco
met stamppot van raapstelen en geroosterde groenten
of
Roodbaarsfilet
met stamppot van raapstelen en pikante tomatensaus

***

Cheesecake
met gesuikerde noten en gezouten caramel

€ 26,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,50    Soep: € 6,50    Hoofdgerecht: € 21,50 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 4,50
Hoofdgerecht vlees: € 4,25
Hoofdgerecht vis: € 5,50
Dessertwijn: € 4,25

Maak een reservering