Eten & Drinken

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Terrine van eendenrilette
met pekelvlees en in rode port gemarineerde appeltjes
of
Pompoensoep
met crème fraiche, groene kruiden en croutons

***

Hertenbiefstuk
met pastinaakcrème, paddenstoelen en vossenbessenjus
of
Kabeljauwfilet
met gebraiseerde zuurkool en een laurierjus

***

Appelcrumble
met kaneelijs
of
Kaasplankje 

€ 26,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 9,50    Soep: € 6,50    Hoofdgerecht: € 21,50 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 16,50   
Wijnen per glas:  € 6,50   
Dessertwijn: € 4,25

Maak een reservering