Eten & Drinken

Reserveer een tafel

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Eendenborst
Huisgerookte eendenborst met een wortel-gember marmelade,
ingelegde shiitake en gegrilde suikersla

 ***

Kalfssukade
Gestoofde en daarna gebakken kalfssukade met gekarameliseerde witlof,
koningsboleet, puree van knolgroenten en een krachtige jus

***

Crêpes Suzette
geserveerd met sinaasappelsaus en vanille-ijs

€ 27,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,75   Hoofdgerecht: € 22,00 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 5,50
Hoofdgerecht: € 4,50
Dessertwijn: € 3,50

(Tijdens de feestdagen gelden andere prijzen en/of gerechten)

Maak een reservering