Eten & Drinken

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten
van lokale & regionale leveranciers 
en groente uit eigen tuin

Gerookte runderlende
met in groene kruiden gemarineerde groene en witte asperges
en een salade met kruiden
of
Aspergesoep 
met brunoise van ham, ei en asperge en peterselie

***

Asperges klassiek geserveerd
met boerenham, krielaardappeltjes, gekookt ei en hollandaisesaus
of
Op de huid gebakken filet van zeebaars
met asperges, krielaardappeltjes en choronsaus (een klassieke zacht zoete versie van hollandaisesaus)

***

Aardbeienmousse
met rood fruit en een gel van aardbei en wodka

€ 26,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 11,50    Soep: € 6,50    Hoofdgerecht: € 21,50 
Nagerecht: € 6,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 13,00   
Per glas:
Voorgerecht: € 5,50
Hoofdgerecht vlees: € 4,50
Hoofdgerecht vis: € 4,50
Dessertwijn: € 3,50

Maak een reservering