Le Restaurant

Valkies kindermenu

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel presenteert een menu speciaal voor kinderen! Weg met de standaard frietjes met frikandel, maar echt smullen van de huisgemaakte streekproducten van de Veluwe. Het menu is samengesteld in samenwerking met plaatselijke leveranciers (boeren) van de Veluwe.

Menu

Menu 1: Visfilet uit de Noordzee (€ 9,50)

Voorgerecht
Tomaten- of groentesoep of ham met meloen.
Hoofdgerecht
Als vis hebben wij een visfilet uit de Noordzee. Visfilet is altijd lekker,
en om het nog extra lekker te maken, krijg je daar een aardappelgroente
puree bij, en ook nog verse worteltjes!
Nagerecht
IJsbeker met ambachtelijk bereid ijs van IJskaffee De Kei uit Ugchelen
of Vla Flip van boerderij Den Hoek uit Wilp.

Menu 2: Varkentje Piggy’s Palace Schnitzeltje (€ 9,50)

Voorgerecht
Tomaten- of groentesoep of ham met meloen.
Hoofdgerecht
Het schnitzeltje komt van de varkentjes van Piggy’s Palace in Bathmen.
Als je dit gerechtje kiest, eet je vlees uit de regio! Je krijgt er dan zelfs
nog gebakken aardappeltjes en huisgemaakte appelcompote bij.
Nagerecht
IJsbeker met ambachtelijk bereid ijs van IJskaffee de Kei uit Ugchelen
of Vla Flip van boerderij Den Hoek uit Wilp.

Menu 3: Burger van boer Bart Boon (€ 9,50)

Voorgerecht
Tomaten- of groentesoep of ham met meloen.
Hoofdgerecht
Het hamburgertje komt van de boerderij Eco Fields in Wekerom.
Boer Bart Boon is daar de baas. De koeien hebben extra grote stallen en mogen elke dag buiten spelen. Je krijgt hier ook nog gebakken aardappeltjes en verse roergebakken groente bij.
Nagerecht
IJsbeker met ambachtelijk bereid ijs van IJskaffee De Kei uit Ugchelen
of Vla Flip van boerderij Den Hoek uit Wilp.

Menu 4: Pannenkoekje van boer Bökkers uit Terwolde (€ 9,50)

Voorgerecht
Tomaten- of groentesoep of ham met meloen.
Hoofdgerecht
Onze pannenkoeken worden gemaakt van meel, gemalen door
maalderij Bökkers uit Terwolde! Meel wordt gemaakt van
graan en tarwe.
Nagerecht
IJsbeker met ambachtelijk bereid ijs van IJskaffee De Kei uit Ugchelen
of Vla Flip van boerderij Den Hoek uit Wilp.

Menu 5: Wilpse Kaasfondue van boer Jan Reinders (€9,50)

Voorgerecht
Tomaten- of groentesoep of ham met meloen.
Hoofdgerecht
Smeuïge kaasfondue van boer Jan Reinders uit Wilp,
geserveerd met een broodje en groentesticks om te dippen.
Nagerecht
IJsbeker met ambachtelijk bereid ijs van IJskaffee De Kei uit Ugchelen
of Vla Flip van boerderij Den Hoek uit Wilp.

Een hoofdgerecht zonder voor- en nagerecht kost €6,50.

 

Valkies
Valkies