Le Restaurant

Driegangen ‘Proef de seizoenen’
met ingrediënten van lokale & regionale leveranciers

 

Flamkuchen met vijgen
Met gedroogde ham van het wolhaarvarken, mozzarella, rucola en komkommer
of
Pompoensoep “five spices”

 ***

Veluwse ossobuco
naar traditioneel recept
of
Mosselpannetje
Traditioneel bereid, geserveerd met brood, salade sausjes en friet

***

 Aardbeien Romanoff
of
Aardbeiensorbet

€ 25,50 per persoon

Uiteraard is het mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:                    

Soep: € 5,25       Voorgerecht:  € 8,75       Hoofdgerecht:  € 19,75           Nagerecht:  € 5,50

Wijnsuggestie:

Wit: Caves Rivaner                                             Glas: € 4,25      Fles: € 25,00

Rood: Wilhelm Walch Prendo, pinot noir, Italië   Glas: € 4,75      Fles: € 28,00

Dessert: Dolte Tinto, Spanje                               Glas: € 4,75      Fles: € 28,00

        Reserveer een tafel.