Le Restaurant

Driegangen 'Proef de seizoenen'

met ingrediënten van lokale & regionale leveranciers

Carpaccio van hert 
Met gemarineerde pompoen uit eigen tuin, crispy duck en een kruidenvinaigrette

of

Twee bereidingen van paprika 
Een soepje van geroosterde paprika geserveerd met een crostini met huisgemaakte paprikapesto

***

Zeewolffilet
Op de huid gebakken, met Hollandse garnaaltjes en huisgemaakte Hollandaise saus

of

Ossenhaas
Uit Wenum Wiesel met Madeira jus, en hierin gesmoorde morieljes, eigen gekweekte shiitake en grotchampignons

***

Citroentaart
met rood fruit en vanille hangop van boerderij Den Hoek uit Wilp

of

Kaaswagen
Wij nodigen u uit om een selectie te maken uit onze kaaswagen.
Deze bevat 4 soorten (lokale) Nederlandse top kazen met bijpassende garnituren.
Deze keuze is te gebruiken vanaf 17.30 uur.

€ 25,50 per persoon

Uiteraard is het mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:                      

Soep: € 5,25   Voorgerecht: € 8,75  Hoofdgerecht: € 19,75  Nagerecht: € 5,50

Wijnsuggestie

Wit :
Bianchi Estate Famiglia, Argentinië, Chardonnay  - Glas: € 4,50  Fles: € 26,00

Rood:
Viu Manent, Colchagua Valley, Chili, Malbec - Glas: € 4,25  Fles: € 25,00

Reserveer een tafel