Le Restaurant

Driegangenmenu ‘Proef de seizoenen’
met ingrediënten van lokale & regionale leveranciers  

 Reserveer een tafel

Groentetuin ‘le Cantharel’
Mousseline van aardappel met asperges, erwtenscheuten en
gedroogde biologische kalfsham  
of 
Huisgemaakte aspergesoep
Uit onze eigen Valk Vers-keuken
geserveerd met crème fraîche van boerderij Den Hoek

***

Asperges met zalmforel
Gepocheerde zalmforel van ‘t Smallert
en luchtig geklopte Hollandaisesaus
of
Asperges met biologisch kalfsragout
Blanquette de veau

***

Zomerkoninkjes
met honingijs van IJskaffee de Kei en eigen honing
of
Kaaswagen
Een selectie van onze kaaswagen.
(Deze keuze is te gebruiken vanaf 17.30 uur.)
  

€ 25,50 per persoon

Uiteraard is het mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:                       
Soep: € 5,25  Voorgerecht: € 8,75  Hoofdgerecht: € 19,75  Nagerecht: € 5,50

Wijnsuggestie:
Wit:      
Gustave Lorentz, Alsace, pinot blanc                  Glas: € 4,25    Fles: € 25,-
Rood:   
Wilhelm Walch Prendo, pinot noir, Italië             Glas: € 4,75        Fles: € 28,-
Dolte Tinto, dessertwijn, Spanje                          Glas: € 4,75        Fles: € 28,-