Le Restaurant

Driegangen ‘Proef de seizoenen’
met ingrediënten van lokale & regionale leveranciers 

Wildrilette
Met dungesneden hertenham, een gebakken kwarteleitje
en een dressing van kweeperen
of
Gevogeltebouillon
Met pulled chicken en gegrilde groenten

 ***

Fazantenborst
Gebraden en geserveerd met appeltjes, zuurkool uit eigen tuin,
spekjes en een wildsaus met een vleugje tijm
of
Varkenshaas
Lichtgerookt met gebakken seizoensgroenten
en een saus van cranberry en honing

***

Kletsklopjes
Gevuld met vanille-ijs van IJskaffee de Kei uit Ugchelen met een saus van karamel en zeezout
of
Kaas
Keuze uit een assortiment regionale en internationale kazen vanaf onze kaaswagen

€ 25,50 per persoon

Uiteraard is het mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:                    

Soep: € 5,25       Voorgerecht:  € 8,75       Hoofdgerecht:  € 19,75           Nagerecht:  € 5,50

Wijnsuggesties:

Wit: Logique, chardonnay- viognier, 2016           Glas: € 4,00      Fles: € 24,00
Rood: Rioja, Baron de Ley, Club Privado, 2015  Glas: € 4,25      Fles: € 25,00
Dessert: Taylors, 10 year Old Tawny Port           Glas: € 4,75      

        Reserveer een tafel.