Eten & Drinken

Proef het seizoen

Driegangenmenu met ingrediënten van lokale & regionale leveranciers

en groente uit eigen tuin

Rilette van gerookte zalm 
Frisse salade van diverse sla- en groentesoorten* 
rilette van huisgerookte zalm, geserveerd met rodepaprikadressing

of

Venkelsoep
Lichtgebonden zomersoep van biologische venkel*

***

Kalfsmedaillons
Hollandse kalfsmedaillons met parmaham-polenta 
en een jus gemaakt met verse salie

of

Scampi's
Romige risotto met groente*, geserveerd met
roergebakken scampi's en gepofte kerstomaatjes

Wijntip Bianchi Estate Famiglia Malbec, Mendoza, Argentinië
Vol, kruidig met tonen van donker fruit zoals pruimen, zoete kersen en zwarte bessen

***

Rood fruit
Aardbeien en rode bessen*, karnemelkijsen slagroom

 

€ 25,50 per persoon

Het is ook mogelijk om de bovenstaande gerechten per gang te bestellen:
Voorgerecht:  € 8,75    Soep: € 5,25    Hoofdgerecht: € 19,75   
Nagerecht: € 5,50

Bijpassende wijnselectie door uw gastheer of gastvrouw
Wijnarrangement 3 glazen: € 12,00   
Wijnen per glas:  € 4,50   
Dessertwijn: € 3,50

Maak een reservering