Eten & Drinken

Lunchbuffet

Tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u van maandag t/m vrijdag (m.u.v. de feestdagen) onbeperkt genieten van het uitgebreide lunchbuffet in ons restaurant. Er staat onder andere het volgende voor u klaar:

Soep van de dag met garnituren en croutons

Voorgerechten
Ambachtelijke broodsoorten, roomboter & kruidenboter, diverse tapenades
en huisgemaakte koude sauzen
Dun gesneden & gemarineerde seizoensgroenten met
kruidenvinaigrette uit eigen tuin
Een selectie van ambachtelijk samengestelde & groene salades
Gerookte zalmzijde met dille saus
Gerookte Noordzeemakreel met remouladesaus
Carpaccio van entrecote met oude Wilpenaer & rucolasla
Franse brie & Hollandse jonge kaas
Slagersham & gedroogde ham met meloen

Hoofdgerechten
Varkensrollade met pindasaus
Gemarineerde kipvleugels
Gehaktballetjes van het Veluwse Wolhaarvarken
Vers gebakken kibbeling met remouladesaus
Seizoensgroenten uit eigen tuin
Verse frieten

Nagerechten
Vanille-ijs met warme kersen
Vers fruit en slagroom
Vruchtenyoghurt & romige kwark

Dit is een indicatie, de gerechten variëren per dag. 

€ 15,00 per persoon
Kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar betalen € 9,50 

U kunt een tafel reserveren voor ons lunchbuffet via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455.

Ontdek ook

Handig om te weten