Eten & Drinken

Lunchbuffet

Tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u van maandag t/m vrijdag (m.u.v. de feestdagen) onbeperkt genieten van het uitgebreide lunchbuffet in ons restaurant. Het buffet bestaat o.a. uit de volgende items:

Soep van de dag met garnituren en croutons

Voorgerechten
Ambachtelijke broodsoorten, roomboter & kruidenboter, diverse tapenades
en huisgemaakte koude sauzen
Dungesneden & gemarineerde seizoensgroenten met
kruidenvinaigrette uit eigen tuin
Een selectie van ambachtelijk samengestelde & groene salades
Gerookte zalmzijde met dille saus
Gerookte Noordzeemakreel met remouladesaus
Carpaccio van entrecote met oude Wilpenaer & rucolasla
Franse brie & Hollandse jonge kaas
Slagersham & gedroogde ham met meloen

Hoofdgerechten
Varkensrollade met pindasaus
Gemarineerde kipvleugels
Gehaktballetjes van het Veluwse Wolhaarvarken
Vers gebakken kibbeling met remouladesaus
Seizoensgroenten uit eigen tuin
Verse frieten

Nagerechten
Vanille ijs met warme kersen
Vers fruit en slagroom
Vruchtenyoghurt & romige kwark

Dit is een indicatie, de gerechten variëren per dag. 

€ 15,00 per persoon (Van 24 juli t/m 11 augustus € 12,50 p.p.)
Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen € 9,50 (Van 24 juli t/m 11 augustus € 7,50 per kind)

U kunt een tafel reserveren voor ons lunchbuffet via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455.

Ontdek ook

Handig om te weten